BETA PLAN d.o.o.

Društvo s ograničenom odgovornošću za građevinu

Adresa: Podhum 111/A, 51218 Dražice
Telefon: 00385 91 1200 089
OIB: 66818694219
IBAN: HR6723400091110625355 (PBZ)

Društvo upisano u sudski reg. Trgovačkog suda u Rijeci MBS: 040317905. Šifra djelatnosti: 4339. Temeljni kapital društva 20.000,00 kn uplaćen u cjelosti. Član uprave: I. Križanović, direktor.

Facebook

POUZDAN PARTNER ZA VAŠE INVESTICIJSKE PROJEKTE U HRVATSKOJ I INOZEMSTVU

BETA PLAN d.o.o. za građevinu je poduzeće osnovano 2013. godine sa sjedištem u Dražicama i registriranom glavnom djelatnosti – završni građevinski radovi.

S dugogodišnjim iskustvom u građevinskoj struci stečenog u Hrvatskoj i inozemstvu, osnivač dolazi do ideje pokretanja vlastitog poduzeća čija će temeljna misija biti postati pouzdanim partnerom investitorima projekata na domaćem i inozemnom tržištu. Također, stručno osposobljeni djelatnici će raditi po europskim standardima za izvođenje građevinskih radova sa najkvalitetnijim materijalom i opremom za rad.

Tvrtku BETA PLAN čine tim iskusnih majstora izvođača radova raznih profila te organiziranih voditelja u potpunosti predani ovom poslu. Danas se tim sastoji od 40 djelatnika sa višegodišnjim iskustvom u građevini, po struci stolari, montažeri suhe gradnje, soboslikari, fasaderi, krovopokrivači i pomoćni djelatnici. Njihov temeljni cilj je na profesionalan način pristupiti svakom zadatku te ponuditi klijentima najkvalitetniju uslugu popraćenu dobrom cijenom i garancijom.

Radovi koji se izvode su postavljanje podnih i zidnih obloga, drvenih konstrukcija i krovova, izrada namještaja po mjeri, stolarije i ostali građevinski radovi koji se po dogovoru izvode u Hrvatskoj i inozemstvu.

Za sve upite i informacije stojimo na raspolaganju. Obratite nam se s povjerenjem.

Vaš BETA PLAN tim.

PROIZVODI / USLUGE

NAMJEŠTAJ PO MJERI
SPAVAĆE SOBE, KUHINJE, DNEVNI BORAVCI, PREDSOBLJA, UREDSKI NAMJEŠTAJ, OSTALO

PROZORI I VRATA
PROZORI I GRILJE, VRATA

PODNE I ZIDNE OBLOGE
PODNE OBLOGE, ZIDNE OBLOGE

FASADE I KROVIŠTA

MENI